POPDIIVA ANNE VESKI TÄHISTAB SÜNNIPÄEVA PIDULIKU SOOLOKONTERDIGA

Reedel, 28. veebruaril 2020 tähistab suure piduliku kontserdiga Alexela Kontserdimajas oma sünnipäeva eestimaalaste poolt palavalt armastatud lauljanna, kodumaa suurimaks staariks nimetatud Anne Veski. Popdiiva lubab üllatusi nii repertuaari valiku kui ka enda ansambli laiendatud koosseisu näol.

Anne Veski sõnul läks eelmise aasta lõpus Saku Suurhallis suurejooneliselt peetud ja ETV vahendusel televaatajateni jõudnud juubelishow “40 aasta laval” nii publikule kui ka talle endale väga hinge. “Publiku vastuvõtt oli äärmiselt soe ja positiivne. Ülimalt hea ja mõnus tunne oli lavalt kuuele tuhandele inimesele laulda. Eesmärgiks oli pakkuda pealtvaatajatele maailmatasemel showd ning see plaan õnnestus suurepäraselt ka ellu viia. Suured tänud kõigile kes kohale tulid ning kaasa aitasid.”

Järgmise sihtmärgina võtab Anne ette Alexela Kontserdimaja, kus ta pole varem oma sooloprogrammiga esinenud. “Tõepoolest, pole ma seal kunagi soolokontserte andnud ning mõtlesin, et sünnipäeva tähistamine koos fännidega nii ilusas ja hubases saalis oleks üks väga tore idee. Me ei korda eelmise aasta juubelishowd, vaid teeme uue, mis Alexela Kontserdimaja saali sobiks, lisades uusi huvitavaid nüansse. Ka seekord korraldame showd koostöös Live Nationi tiimiga,” ütleb Anne.

Suure sünnipäeva kontserdi raames tulevad kindlasti esitusele taas kõik Anne Veski suurimad hitid, teiste seas näiteks “Roosiaia kuninganna”, “Viimne pilet”, “Jätke võtmed väljapoole”, “Kui lahe atmosfäär (Hea tuju laul)”, “Позади крутой поворот” jpt. Lisaks kõlavad lood, mis ei mahtunud juubelishow kavasse ning ka mõni üllatuspala. “Hitid tulevad esitamisele igal juhul. Publik tahab neid kuulda, ka mulle meeldib neid koos publikuga laulda. Aga mul on nii palju häid lugusid, mida mul ei ole võimalik igal, isegi kolmetunnisel kontserdil esitada. Seekord lisan kavasse ka lugusid, mis ei kõlanud Saku Suurhallis. Varuks ka mõni üllatuspala, mida olen viimati aastakümneid tagasi esitanud,” lisab Veski.

Alexela Kontserdimajas astub Anne lavale koos oma mitmeliikmelise saateansambliga, mille koosseis saab sünnipäevakontserdi puhul veelgi laiendatud: “Suurendame näiteks puhkpillide sektsiooni, sest sünnipäeva tuleb tähistada pidulikult ja suurelt!”.

Anne sõnul veedab ta oma sünnipäeva päeva, mis on 27. veebruar, sealhulgas ka Alexela Kontserdimajas, kus teeb järgmise päeva etteasteks proove. “28. veebruari õhtul aga ootan juba teid kõiki koos tähistama ja kaasa laulma. Seda enam, et Saku Suurhall kontsert oli välja müüdud ning kõigile soovijatele pileteid ei jätkunud. Nüüd on meil uus võimalus kohtuda!”

Piletid Anne Veski suurele sünnipäeva soolokontserdile tulevad vabamüüki esmaspäeval, 13. mail kell 10:00 Piletilevi internetipoes, Piletilevi müügipunktides, Circle K teenindusjaamades ja Selverites üle Eesti.

LiveNationi Concert Clubi liikmed saavad pileteid osta juba reedest, 10. maist. Klubiga saab tasuta liituda aadressil www.fbi.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.