KUULA: AG FEAT. LAURI SAATPALU “MUUSIK”

RĂ€ppar AG ehk Silver Orissaar (fotol) avaldas esimese singli oma sellel aastal ilmuvalt debĂŒĂŒtalbumilt “Segamini”. Pala pealkirjaga “Muusik” on kahe erineva pĂ”lvkonna nĂ€gemus ning kokkupuute lugu muusiku elust, loos kaasa teeb ka Dagö laulja Lauri Saatpalu.

“Segamini” on suuresti autori nĂ€gemus noore inimese tegemistest tĂ€nases pĂ€evas, kĂ”igi oma rÔÔmude ja murede, kĂ”rghetkede ja madalseisudega. Plaadi lugudest leiab Ă€ratundmiskohti, hĂ”bedat ja kulda kindlasti igas vanuses kuulaja.

AG on 20-aastane PĂ€rnumaa rĂ€ppar, kes on 2016. aastast jĂ€rjest tugevamalt muusika tegemisele pĂŒhendunud, tema YouTube’i ja SoundCloud’i jĂ€lgijaskond kasvab igapĂ€evaselt ning kanalites seni jagatud lood saavad kuulamisi sadades tuhandetes.

Trapi, house ja EDM radadel kulgev album ilmub Masterhead Recordsi alt, helikandja pĂ”hiline produtsent on Rasmus-JĂŒri LĂ”hmus e LOJR, lisaks veel Jaanus Saks ja Elemental Brothers.

“Segamini” on peagi olemas kĂ”ikides striimimiskanalites ja ka fĂŒĂŒsilisel kujul ning esitlustuuri kontserdid jĂ”uavad kevade ja suve jooksul paljudesse Eestimaa paikadesse.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.