KUULA: AG FEAT. LAURI SAATPALU “MUUSIK”

Räppar AG ehk Silver Orissaar (fotol) avaldas esimese singli oma sellel aastal ilmuvalt debüütalbumilt “Segamini”. Pala pealkirjaga “Muusik” on kahe erineva põlvkonna nägemus ning kokkupuute lugu muusiku elust, loos kaasa teeb ka Dagö laulja Lauri Saatpalu.

“Segamini” on suuresti autori nägemus noore inimese tegemistest tänases päevas, kõigi oma rõõmude ja murede, kõrghetkede ja madalseisudega. Plaadi lugudest leiab äratundmiskohti, hõbedat ja kulda kindlasti igas vanuses kuulaja.

AG on 20-aastane Pärnumaa räppar, kes on 2016. aastast järjest tugevamalt muusika tegemisele pühendunud, tema YouTube’i ja SoundCloud’i jälgijaskond kasvab igapäevaselt ning kanalites seni jagatud lood saavad kuulamisi sadades tuhandetes.

Trapi, house ja EDM radadel kulgev album ilmub Masterhead Recordsi alt, helikandja põhiline produtsent on Rasmus-Jüri Lõhmus e LOJR, lisaks veel Jaanus Saks ja Elemental Brothers.

“Segamini” on peagi olemas kõikides striimimiskanalites ja ka füüsilisel kujul ning esitlustuuri kontserdid jõuavad kevade ja suve jooksul paljudesse Eestimaa paikadesse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.