KUULA ANSAMBLI RUBUNDI DEBÜÜTALBUMIT “MÕTTEMETS”!

Ansambel Rubundi on valmis saanud debüütalbumi “Mõttemets”, mille esitluskontsert toimus 2. mail restoran-baaris Kivi Paber Käärid.

Ajakirja Muusika aprillikuu numbri heliplaatide tutvustuse rubriigis kirjutab Maian Kärmas järgmist: “On omajagu naiselikkust ja Gavroche’i krapsakust ja uima, kelmikust ja melanhooliat. Rubundi muusika on nagu hallikirju kass, kes lükkab teel sinuni riiulilt raamatud ja lõhub vaasi, aga sa andestad talle kõik, sest ta teab täpselt, kuidas sülle pugeda”.

Rubundi loodi 2015. aasta südasuvel. Eneseiroonilist originaalloomingut esitavale kooslusele annab hääle ja sõnad Liisa Tetsmann, kes omakorda mängib ka kitarri. Trummidel annab ansamblile rütmi Indrek Tetsmann. Kontrabassil hoolitseb vibratsiooni eest Martin-Eero Kõressaar. Klahvpillil hoolitseb helikosmose eest Antti Kammiste. Liikmed ise kirjeldavad loomingut kui värvikat segu emotsionaalsetest ja meloodilistest kiiksudest, videvikuromantikast ning öisest inspiratsioonist.

Kuula kümneloolist plaati “Mõttemets” Spotify’st:

Album BandCamp’is

Loo “Nii polaarne” videosalvestus, mis tehtud NO99 Jazziklubis:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.