MEISTERJAANIL ILMUS UUS SINGEL “LÄBI VIHMA”

Foto: Merili Reinpalu

Praegu oma uut albumit viimistlev Meisterjaan avaldas värske singli “Läbi vihma”.

Tegu on teise singliga Meisterjaani maikuu lõpus ilmuvalt albumilt. Nagu terve tulevane album, on ka “Läbi vihma” elektroonilisema saundiga, ilma parmupillita ja sisaldab rohkem sõnu kui Meisterjaani varasem looming.

Värskelt ilmunud loo sisulistest tagamaadest räägib Meisterjaan nõnda: “Mul käis mõned aastad tagasi Vilsandil üks sõber külas. Jõime teed, kuulasime muusikat. Tal oli ka endal Vilsandil ulualune olemas, saare teises otsas. Kui tal aga viimaks jõudis kätte aeg kodutee jalge alla võtta, oli hakanud sadama vihma ja kaugemalt kostis ka järjest lähemale tulevat müristamist. Ma siis märkisin: “Et lähedki siis üksi läbi vihma”, mille peale tema vastas: “Jah – võib-olla saan välguga pihta”. Varsti pärast seda hääletas ta Hispaaniasse ja ega vist ei tulegi sealt kunagi tagasi.”

Lugu Spotify’s

Laulu meloodiasse on panustanud ka Tiina Adamson. Kujunduse tegi Villem Roosa. Mixis ja masterdas José Diogo Neves.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.