FOTOD: MULTITALENT MART SANDER ESITLES RAAMATUT “KÕHEDAD MUINASLOOD”

Teisipäeval, 30. aprillil toimus Solarise Apollos Mart Sanderi uue raamatu “Kõhedad muinaslood” esitlus, mida viis läbi kirjanduskriitik ja kultuuriteadlane Mihkel Kunnus.

Mart Sanderi uus kogumik “Kõhedad muinaslood” on põnev uudis kõigile õudus- ja fantaasiasõpradele. Sellesse autori enda poolt illustreeritud novellikogusse on koondatud seitse lühemat või pikemat lugu – novellidest lühiromaanideni – mis pakuvad lugejale terve nädala jagu kõhedust. Osa lugudest on ilmavalgust näinud inglise keeles, osa ilmunud erinevates kogumikes, osa aga kirjutatud spetsiaalselt kogumiku tarbeks (seitsmest loost viis ilmuvad eesti keeles esmakordselt). Allegoorilised muinasjutud taaselustavad meie ürgsed hirmud pimeduse, üksinduse, teispoolsuse, nõiduse ja needuse, deemonite ja rahutute hingede ning kõige selle ees, mille kohta me tavatseme öelda: “seda pole olemas”. Siin raamatus on.

Vaata fotosid ürituselt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.