SIGNE HANSENI UUS SINGEL “TOLMUNUD SÜDA”

Signe Hansen & Bänd (foto: Roman Kuzero)

Signe Hansenil ilmus järjekorras neljas singel “Tolmunud süda”.

Loo lüürika on inspireeritud kroonimata jäänud ponnistustest murda kellegi ümbert kaitsevall, kel isiklikud deemonid käsi murravad. Siinkohal oleks paslik korrata vana head ent vettpidavat klišeed – ei saa sind keegi tõeliselt armastada, kui sa kõigepealt iseend ei armasta.

Loo autoriks on Signe ise. Muusikamõjutusi on ta saanud enim vanakooli soulist, diskost ja r´n´b-st.

Signe esineb endanimelise bändiga Signe Hansen & Bänd, milles teevad kaasa Vilho Meier kitarril, Taaniel Pogga klahvpillil, Madis Fuchs basskitarril ning Ilja Sharapov trummidel. “Tolmunud süda” on salvestatud Slim Music Studios ja selle on masterdanud Janek Kivi (Heliala).

Laul SoundCloudis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.