I WEAR* EXPERIMENT ANDIS VÄLJA EP OTT TÄNAKU DOKUMENTAALFILMILE KIRJUTATUD MUUSIKAGA

I Wear* Experiment andis välja EP kolme muusikapalaga, mis kirjutati Ott Tänaku dokumentaalfilmi jaoks. Muusikat saab kuulata erinevatelt digiplatvormidelt nagu näiteks Spotify ja Deezer.

I Wear* Experiment andis välja põnevale Argentina rallinädalavahetusele suurepäraselt sobiva helitausta – kolme looga EP, mis sai kirjutatud Ott Tänaku dokumentaalfilmile. “Meie jaoks oli tegemist hea ja õpetliku kogemusega,” räägib bändi multiinstrumentalist Hando Jaksi. “Spordis ja muusikas on palju sarnaseid jooni, mõlemad nõuavad väga tugevat meelekindlust, vankumatut tahet ja palju tööd. Filmi treileri lugu “Legends Are Made” põhimõtteliselt sellest räägibki. Were you born to greatness? No, legends are made. It’s hard and pays less, now get out of the way. Is there life so painless? No, lessons prevail.” Nagu suur osa eestlastest, elavad ka I Wear* Experimenti liikmed Oti ja Martini sõitudele kaasa.

I Wear* Experimenti näeb lavalaudadel 9. mail Von Krahlis koos ansambliga Catapulta (liitu siin) ning 11. mail Helsingis, klubis On The Rocks koos ansambliga Ideomotor (FI) (liitu siin).

EP Spotifys:

Laul “Impatience” YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.