RIFFARRICA KUTSUB PLAADIESITLUSKONTSERTIDELE TORUKAMBRIS TEHTUD VIDEOGA

Täna avaldas ansambel Riffarrica kuuma muusikavideo “Küttetoru”, mis on filmitud Pärimusmuusika Aida külastajatele ligipääsmatus torukambris Viljandis. Videoga kutsub ansambel kuulajaid oma albumi esitluskontsertidele Tallinnas, Tartus ja Kiviõlis.

“Küttetoru” võtab kokku märtsis ilmunud albumi intensiivsuse ning kontserdil kogetava raju rififolgi energiasuuna. Motoks on “Etno kütab!”. Lisaks torupillile ja trummile saab regilaule rifistava ansambli esituses kuulata veel akordioniga tekitatud helisid ja laulu. Märtsis toimunud kontserdid andis ansambel kahasse folk-metal-bändiga Metsatöll, maikuus on kampa võetud psy-ambient-techno-trad-grupp Oopus.

Muusikavideo autorid on Ako Lehemets (video) ja Laura Maria Mäits (valgus), muusika autorid ning esitajad on Kulno Malva ja Kristjan Priks.

Riffarricat saab kuulata 2. mail Tallinnas Philly Joe’s Jazz Clubis, 9. mail Kiviõli Kunstide Koolis ning 17. mail Tartus Genialistide Klubis (koos Oopusega).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.