KLUBIS 9/11 TOIMUB REEDEL ÜRITUS “LIVE SHOWCASE”

Sel reedel, 26.04, toimub Tallinna klubis 9/11 üritus “Live Showcase”, kus astuvad ühe õhtu jooksul üles viis erinäolist artisti ja 6 DJ’d. Õhtu esimene pool on puhtalt elava muusika päralt, kui lavale astuvad 5 erinäolist artisti, tuues kuulajateni kvaliteetset elavat muusikat eri žanritest. Pärast viimast artisti võtavad muusika mängimise enda kätte seni rohkem undergroundis tuntud DJ’d, kes hoiavad energiat üleval varajaste hommikutundideni.

Ürituse eesmärgiks on ühendada underground elektroonilise muusika skeene elava muusika skeenega; tuues kuulajateni kõrgeima kvaliteediga muusikat ja omakorda tutvustada elava muusika austajatele underground skeenet.

Õhtu esimene esineja Black Bread Gone Mad on viie kogenud muusiku ühine elektrijaam, kelle omalooming sulatab ühte erinevate rahvaste pärimusmuusikat, 70ndate rock- ja tänapäeva popmuusikat. Nende debüütalbum “Ayibobo” nägi ilmavalgust alles eelmisel kuul!

Teisena mängiv Jordan Jackson on korduvalt Eestit külastanud noor muusik Londonist, kelle loomingus on kuulda segu jazz-, soul- ja gospelmuusikast. Vaatamata minimalistlikule ülesehitusele kõlab tema muusikast läbi siiras pühendumus ja autentsus, mis ei jäta ühtegi kuulajat külmaks.

Kolmandana ülesastuv The Jingles on hea tuju rock ansambel, kes on ammutanud inspiratsiooni blues-, reggae-, kantri- ja soulmuusikast, et tuua kuulajateni vanakooli kõlaga elavat muusikat, mille järgi on lihtne vabaks lasta ja tantsida.

Laval neljandana ülesastuv rütmivõlur Siim Koppel tõmbab tuurid maha, luues atmosfääri müstilise kõlaga hangi mängides.

Õhtu viimane artist on audiovisuaalset folktroonikat viljelev trio OOPUS, kes sulatab ühte modernse tantsumuusika vanade pärimusmuusika instrumentidega ning sidudes kogu muusika väga omapärase valgus-showga. Nende debüütalbum “Nõidus” nägi ilmavalgust alles läinud veebruaris.

Õhtu teine pool on pühendatud elektroonilisele tantsumuusikale. Üles astuvad Dr Mauer, Hando Tõnumaa, Hendrik Suurhans, Ivo Malm, Romet Preismann ja Oliver Henberg. Muusika kestab varajaste hommikutundideni! Tähistage kevadet sel reedel klubis 9/11! Rohkem infot ürituse lehel Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.