RANELE ÜLLITAS SINGLI “KUUVALGEL ÖÖL”

Konkursil Eesti Laul 2019 looga “Supernova” poolfinaali jõudnud Ranele avalikustas värske singli, pealkirjaga “Kuuvalgel ööl”.

“Uus lugu räägib tunnetest, kirest ja armastusest – sellest, kuidas süda ütleb ühte, aga mõistus teist,” tutvustab Ranele uut lugu. “Lugu räägib sellest, kuidas ühel ajahetkel võib juhtuda, et tuleb pidada sisemist võitlust mõistuse ja südame vahel.”

Loo sõnade ja muusika autoriks on Vahur Valgmaa, kellega lauljannal varasem koostöö puudub, kuid kelle muusikaline visioon klapib Ranele enda omaga. “Laul valmis üsna orgaaniliselt. Andsin Vahurile sisendiks mõned mõtted ja lugu terviklikuna tuli täpselt see, mida soovisin.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.