RÄPPAR NUBLU AVALIKUSTAS UUE LOO “MUUSIKAKOOL”

nublu (foto: Rauno Liivand)

nublu (foto: Rauno Liivand)

Aasta meesartisti tiitliga pärjatud räppar nublu avaldas täna, 11. aprillil ühes animeeritud pildiga uue loo “muusikakool”.

“muusikakool” on järjekorras teine nublu tänavu avaldatud singel. Salapärasest, viiulit mängivat neiust kõnelev lugu pärineb nublu enda sulest. Loo arranžeeris ja masterdas Jozels (Joosep Järvesaar) ning muusikavideo ja singli kaanetöö autor on Josh Twist (Aarto Hiiemaa).

Läinud nädalal Eesti Kultuuripäevadel New Yorgis üles astunud eesti räpi kroonimata kuninga ainukesed avalikustatud suvised esinemised on 23. juunil Pühajärve Jaanitulel ja 18. juulil festivalil Beach Grind. nublu tegemistel saab silma peal hoida Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.