YASMYN AVALDAS DEBÜÜTALBUMI “SLOWFALL”

Sinencia Jasmine Kask ehk YASMIN andis välja oma esimese albumi “Slowfall”. Plaadi nimiloole valmis ka muusikavideo, mis on filmitud Mehhiko piiri ääres asuvas kõrbes, video režissööriks on Kaspar Kolk.

Album on salvestatud, mix’itud ja master’datud Kaspar Kolgi poolt Los Angeleses ning valminud koostöös produtsentidega üle maailma: Eestist Yungmoon ja Onyx, Hispaaniast Drisket, Venemaalt Ijuu ning USAst Webby ning Baby Winsch, kellest viimane on teinud koostööd räppar Lil Pumpi ning produtsent Timbalandiga.

Lisaks YASMYN’ile teeb lugudes kaasa veel Floridast pärit lauljatar Hennessy, Los Angelese räppar Moeazy ning Eestist pärit KKPalmy.

Kuula albumit “Slowfall”:

Vaata videot albumi nimiloole:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.