VICTOR CRONE’I ESITATUD “STORM” LANGES RAADIO ELMAR TABELIS ESIKOHALT

Neljal korral raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelit valitsenud Victor Crone (27) langes möödunud nädalvahetusel lauluga “Storm” pingerea teisele astmele, sest koore riisus Nedsaja Küla Bändi pala “See mees”

Hoogne laul “See mees” on kaver šoti duo The Proclaimers 1988. aasta loost “I’m Gonna Be (500 Miles)”, eestikeelsed sõnad kirjutas Toomas Valk. Äsja albumi “Paksu metsa vahel” üllitanud Nedsaja Küla Bändi kuuluvad: Toomas Valk – karmoska, laul; Iisak Sulev Andreller – bass, laul ning Paul Hunt – kitarr, laul.

Nagu mainitud, siis Victor Crone’i singel “Storm” on nüüd Elmaris teine ja oma teisel tabelinädalal kerkis viiendalt astmelt kolmandaks ansambli Jäääär ja mitme tuntud solisti poolt esitatud “Ma kaeban meeste peale nüüd”.

Uute tulijatena alustavad tabeliteed kollektiivi Must Hunt singel “Oota mind ära” (#6) ning Maiani “Palava pudru” (#9), mistõttu pidid pingereaga hüvasti jätma RaudSalleri “Üks Mann pani mu jooki midagi” ja Karl-Erik Taukari “Need read”.

Raadio Elmar Eesti lugude edetabel (6. aprill):

1 (2) [3] Nedsaja Küla Bänd “See mees”
2 (1) [6] Victor Crone “Storm”
3 (5) [2] Jäääär & Tuuli Velling, Susanna Aleksandra, Brigita Murutar & Airi Allvee “Ma kaeban meeste peale nüüd”
4 (6) [4] Curly Strings “Sõbrad, mu kallid”
5 (3) [20] Terminaator “Loomade farm”
6 UUS [1] Must Hunt “Oota mind ära”
7 (4) [8] Revals “Upun”
8 (7) [16] Inga ja Toomas Lunge “Kingitus”
9 UUS [1] Maian “Palava pudru”
10 (10) [4] SHANON “Täna öösel”

Järgmisel korral proovivad tabelisse sisse murda ansambli Supernova lugu “Sest on aeg” ja The Tuberkuloited’i “Läänemere aknal”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.