EESTI ALBUMITABEL: KÕIGE PAREMINI LÄHEB PRAEGU KAUBAKS JAAK JOALA DUETTIDE PLAAT

Nagu me 5. aprillil kirjutasime, on pikki aastaid Raadio 2-s koostatud ja avaldatud Eesti albumimüügi edetabel nüüd MuusikaPlaneeti kolinud. Aeg on tutvustada teile esimest, ainult siin lehel üleval olevat pingerida!

Need, kes end Eesti enimmüüdud heliplaatide pingereaga kursis hoiavad, ei üllatu ilmselt, et kõige kuldsemal positsioonil asub praegu Jaak Joala kogumikplaat “Ma joobun õnnest”, millel on kuusteist duetti, mis salvestatud aastatel 1971-1990. Kõik seni ilmunud Joala kogumikud on ka albumitabeli tipu vallutanud, nii et näis, kes ja millal selle eelmisel kuul müügile jõudnud CD esikohalt kukutab!

Auväärsel teisel positsioonil asub Setomaa vallas tegutsev Nedsaja Küla Bänd, oma esimese albumiga “Paksu metsa vahel”. Praegu on käimas plaadi esitlustuur ja lisaks esitleb kollektiiv CD-d 20. aprillil kell 13.00 Rakvere Kroonikeskuses.

Pronksmedal kuulub legendaarsele punkparoodiabändile Propeller, kes tähistas hiljuti oma 40. juubelit kontsertidega Tartus ja Tallinnas. 40. juubeliks ilmus ka kogumik (2LP+DVD ning 2CD), kuhu on klassikaliste salvestuste kõrvale koondatud hulk põnevat kontsertmaterjali aastaist 1980 ning 2005.

Eesti albumitabel (8. aprill):

1 Jaak Joala “Ma joobun õnnest”
2 Nedsaja Küla Bänd “Paksu metsa vahel”
3 Propeller “40”
4 Anna Kaneelina “Anna Kaneelina”
5 Kerli “Shadow Works”
6 Soundtrack – Queen “Bohemian Rhapsody”
7 Bad Art “Pealik”
8 Soundtrack – “A Star Is Born”
9 Metsatöll “Katk kutsariks”
10 Billie Eilish “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”

Edetabelit aitavad MuusikaPlaneedil kokku panna Tallinna poed Terminal ja Biit Me Record Store ning üle-eestiline Apollo poodide kett.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.