MAIAN AVALIKUSTAS UUE SINGLI “PALAVA PUDRU”

Muusik Maian avaldas loo “Palava pudru”, mis on tema esimene uus materjal pärast möödunud aastal ilmunud pala “Sinise leegiga”. Värskele loole on valminud ka video, mis on üles võetud Londonis, video autoriks on Robert Parelo.

“Palava pudru” sündis Universal Musicu korraldatud laulukirjutamislaagris, kus osalesid artistid, laulukirjutajad ja produtsendid Eestist, Soomest, Rootsist ning Lätist. Lugu sündis sama grupi koostöös, kes on ka “Sinise leegiga” taga – Tom Olaf Urb, Kaspar Kalluste, muusika poolele andis lisapanuse Soome produtsent Rafael Elivuo. Taustavokalistina lööb kaasa reket.

Maian sõnul räägib “Palava pudru” tema parima sõbranna armastusest ühe poisi vastu. “Armastusest, millele ei tule vastust ja mille ümber keerletakse nagu kass ümber palava pudru,” selgitas ta ja kinnitas, et talle tundus põnev kirjutada lugu hoopis kellegi teise vaatevinklist. “Rääkida kellegi teise lugu läbi oma sõnade.”

“Singli video on justkui reisikiri, mis kajastab minu lahedat reisi Londonisse, kus pildistasime ka uue laulu promofotod,” sõnas Maian ja rõhutas, et video näitab teda kõige vabamas vormis.

Maian Lomp sai tuntuks konkursil Eesti Laul 2017, jäädes looga “Have You Now” koos Karl-Kristjan Kingiga neljandaks. Seejärel sõlmis Maian lepingu Universal Musicuga ja andis välja kaks ingliskeelset singlit – “Say it First” ja “Scissors”, möödunud aastal ilmus ka eestikeelne singel “Sinise leegiga”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.