JUBA LAUPÄEVAL SAAB PÄRNUS FOLKIDA!

Laupäeval, 9. märtsil, rändab Pärnusse Jalmar Vabarna loodud kontsertpaiga Treski Küüni eriprogramm. Kella seitsmest täitub Kultuuriklubi Tempel folgihelidega ning lavalaudadel on ansamblid MandoTrio, Kirju ja küüni peremees Jalmar Vabarna oma soolokavaga. Väikest sorti folgifestival võtab kaasa Setomaal asuva kontsertpaiga mõnusa meeleolu ning toob suve natukene lähemale.

“Mõte teha Treski Küüni eriprogramm ning rännata Setomaalt kaugemale tuli loomulikust huvist alustada suvehooaega juba varem. Pärnu kontsertõhtu on järjekorras teine ning ootame kohtumist pärnakatega väga. Suviti oleme ikka pidanud arvet, kes kui kaugelt meile Setomaale külla on tulnud ning Pärnu ja Pärnumaa inimesi on olnud omajagu, mis teeb meile suurt heameelt ning sellest tuli ka otsus Treski Küün Rändab kontsertsari Pärnusse tuua,” selgitab tagamaid küüni peremees Jalmar Vabarna.

“Kontsertõhtute idee on tuua lavale artist, kes juba varemalt Setomaal esinenud. Pärnusse otsustasime kutsuda mandoliinikultuuri propageeriva ansambli MandoTrio, kes soojendas suve lõpus Treskis legendaarset ansamblit Justament. Neid ägedaid noormehi soojendavad aga täitsa Pärnu kohalikud viiulitüdrukud ehk ansambel Kirju ning keda omakorda soojendan mina ise,” kirjeldab Vabarna laupäevast programmi.

Kontsertõhtule kultuuriklubis Tempel avatakse uksed 18.00 ning programm algab 19.00. Piletid on eelmüügis soodushinnaga kodulehel www.treskikyyn.ee

Kirju

Jalmar Vabarna

Ülemisel fotol: ansambel MandoTrio. Kõikide fotode autor: Silver Tõnisson

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.