RIFFARRICA VÄRSKE ALBUM JA ESITLUSKONTSERDID KOOS ANSAMBLIGA METSATÖLL

8. märtsil ilmub ansambli Riffarrica omanimeline album, mida tutvustavad singlid “Vihatuultesaar” ja “Duell”. “Vihatuultesaar” kõlab kui raevukas ja eepiline karmide põhjamaiste meeste laul ning “Duell” nagu massiivne laulumeeste võitlus virgema naise pärast.

Täispikk album “Riffarrica” on sama ansambli, tookordse nimega Duo Malva & Priks, varasemast EP-st “Mässiv” jõulisem ja tempokam, samas annab ruumi helimaalingutele ja fantaasiale. Riffarrica liikmete Kulno Malva ja Kristjan Priksi kõrval andsid uuele albumile oma näo helikujundaja Silver Lepaste (Clockwork Stuudio, Tartu), masterdaja Minerva Pappi (Waudio Mastering, Helsingi) ja visuaalkunstnik Maris Savik (Rockphoto Studio, Tartu).

Riffarricat saab kuulata 9. märtsil Viljandi Pärimusmuusika Aidas ja 15. märtsil Mooste mõisa Folgikojas. Mõlemal kontserdil esitleb oma plaati ka ansambel Metsatöll.

Kuula plaaditutvustust saates “Stuudios on Sten Teppan” (5. märts, 1. tund).

Kuula singlit “Duell”:

“Vihatuultesaar”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.