NOËP ANDIS VÄLJA REMIXI DANIEL LEVI LOOLE “FLOWERS”

Täna ilmus NOËPi remix Daniel Levi aasta lõpus ilmunud loole “Flowers”. Loo originaal, mis anti välja novembris, on samuti Daniel Levi Viinalassi ja Andres Kõpperi poolt ühiselt kirjutatud ning räägib aususest ning sellest, kuidas mitte alati ei ole lihtsad lahendused probleemidele pikas perspektiivis kõige paremad.

Tegemist on NOËPi esimese ametlikult enda artisti nime alt välja antud remixiga. “Loo originaali produtseerides sai versioonidena tehtud päris mitu erinevat “Flowersit”. Üks neist, vähe rammusam variant, ongi see, mis kannab nüüd nime Remix. Mulle see rammusus meeldib. Loodan, et teistele ka,” räägib Andres.

“Mulle meeldib, et see remix, olles kõlalt täitsa teine, annab võimaluse avastada laulu sõnumit uuest vaatenurgast. Tean, et originaallugu kasutati paljudes trennides venitusloona, et pulss alla tuua. Nüüd saab sama loo remixi saatel ajada südamelöögid tagasi ülesse!” lisab Daniel Levi Viinalass.

Uus kevadiselt hoogne remix loole “Flowers” on tänasest saadaval Spotifys, Apple Musicus ja teistel voogedastusplatformidel.

Vaata ka videot, kus Daniel ja Andres räägivad koostööst ja “Flowersi” loo taustast:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.