GETTER JAANI AVALIKUSTAS VIDEO SINGLILE “VÕTA MUL KÄEST”

Eesti Laul 2019 finaalis oma uut singlit “Võta mul käest” esitlenud Getter Jaani on nüüd loole valmis saanud muusikavideo. 

“Võta mul käest” on Getter Jaani esimene eestikeelne singel, mis ilmus Universal Music plaadifirma alt.

Armastusest rääkiv laul sündis Music Estonia eelmisel sügisel korraldatud laulukirjutajate laagris. Loo autoriteks on Karl-Ander Reismann, Getter Jaani, Hugo Martin Maasikas ja Rootsi laulukirjutaja Rasmus Viberg.

Getter pani laulu sisse oma kõige siiramad emotsioonid: “Armastus on üks ilusamaid tundeid maailmas! See on tõeline kingitus, kui tunned, et oled hoitud! Lugu “Võta mul käest” räägib sellest, kuidas sa ei kujuta oma elu ette ilma selle inimeseta, kes täidab kõik sinu päevad siira armastusega! Ma loodan südamest, et meie kõigi elus on keegi, kes on alati meie kõrval ja suudab ükskõik mis olukorras alati naeratuse näole tuua ja teha päeva igas mõttes paremaks!”

Jaani mänedžer Tambet Mumma on rahul, et Getter uuesti emakeele poole kaldus: “Kui lugu laulukirjutajate laagris demo kujul salvestati, siis oli kohe selge, et see ongi antud hetkel just õige Getter Jaani lugu ning see peab ilmuma aasta alguses ning eestikeelsena. Just sellisena saab Getter kõige paremini oma mõtteid ja tundeid kuulajatele edastada.”

Muusikavideo autor on Anete Toming ning videos näeb lisaks Getterile ka Anete vanaema ja vanaisa.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.