ROZELL JA MERILIN MÄLK AVALDASID TEISE ÜHISE SINGLI

Rozell andis koostöös laulja Merilin Mälgiga välja teise koostöösingli nimega “Breathing for You”.

Kuna esimene ühine töö oli sai fännidelt väga rohket tagasisidet, siis otsustati koos edasi tegutseda. Laulu on kirjutanud ja produtseerinud Rozell, sõnade autor on Merilin, kes ütleb, et lugu räägib armastusest, selle purunemisest, olukorrast kui oled suhtes, mis lõhub hinge ja ei tööta. Õhk on kopsudest otsas ja et mitte lämbuda, on vaja jõuga hingama hakata.

Tegu on järjega loole “Foolish”, mis ilmus septembrikuus ja mida on erinevatel platvormidel kuulatud kaugelt üle saja tuhande korra. Heidke oma tumed tunded ja depressioonid üle parda ja ajage tantsides oma südameasjad korda. Rozell ehitab rütmidest ja helidest väljaku, kust Merilini unikaalne hääl teid lendu viib. Turvavööd võib heaga lahti jätta!

„Breathing for You“:

  • Muusika/produktsioon – Rozell
  • Sõnad – Merilin Mälk
  • Taustavokaal – Carlos Ukareda ja Sten-Erik Liiv
  • Vokaalide salvestus – Lauri Lembinen
  • Mix/master – Bert Prikenfeld

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.