GETTER JAANI AVALDAB REEDEL UUE LOO

Nagu me eelmises artiklis kirjutasime, esineb 26-aastane Getter Jaani sel laupäeval, 16. veebruaril Eesti Laulu finaalis. Lauljatar teatas täna sotsiaalmeedia vahendusel, et päev varem, 15/02 tuleb ta välja uue singliga.

Seetõttu võib arvata, et seda tuliuut lugu esitab ta ka Eesti Laulu finaalis.

Getter Jaani eelmine singel “Chasing Trouble” ilmus eelmise aasta aprillis. Loole filmiti New Yorgis ka muusikavideo, kuid selle avaldamist segas kuni maikuu keskpaigani asjaolu, et lauljatar sai karmi kirja, kus seisis, et tal tuleb artistinimi Getter ära vahetada või kohtusse minna. Nimelt on Getteri artistinime patenteerinud Ameerika DJ ja elektroonilise muusika staar Tanner Petulla, kes ei olnud rahul, et muusikakuulamise äpis Spotify ning sotsiaalmeedias figureeris veel üks sellenimeline artist.

Eestlanna otsustas, et loobub artistinimest Getter ning on alates eelmisest maist ka lavadel taas Getter Jaani.

“Chasing Trouble” oli tema teine singel, mis ilmus koostöös Universal Musicuga. Loo autoriteks on Soome edukas pophelilooja Tiina Vainikainen koos noorte produtsentide Tommi Vataneni ja Tuomo Koranderiga. Laul räägib armastusest, ehk isegi pisut ka keelatud armastusest: “Kui ma olen sinuga koos, suudan ma end alati jamadesse mässida, aga kui see jamadesse mässimine tähendab armastust, siis mul on ükskõik!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.