NOOR ARTIST TARVO MADSEN ÜLLITAS TEISE SINGLI

Eelmisel suvel oma debüütsingli “Üksinda” avaldanud Tarvo Madsen tuli täna välja uue looga “Doominoefekt”. Laul on kirjutatud produtsendi ja laulukirjutaja Allan Kasuki poolt. “Doominoefekt” üritab panna inimesi argimuresid unustama ning tuletada meelde, kui palju saab elus erinevatest asjadest rõõmu tunda.

Tarvo Madsen: “Paljud meist elavad enda hallis pisikeses maailmas ja mõtlevad igapäevaselt selle üle, kui halvasti meil kõik on. Mina arvan, et üritades tunda rõõmu ka kõige pisematest asjadest on inimene produktiivsem, õnnelikum ja seeläbi meeldivam ka teda ümbritsevatele inimestele. Kõik saavad olla õnnelikud – see on meie enda kätes!”

Tarvo Madsen on Viljandist pärit noor pop-rock laulja ja laulukirjutaja, kelle hoogsad ja rütmikad ja kaasahaaravad lood ei jäta külmaks mitte ühtegi publikut. Eelmisel suvel ilmus tema debüütsingel “Üksinda”, mille tegemisele aitasid kaasa mitmed tuntud pillimehed ning produtsendid. Lugu sai kõvasti mänguaega erinevates raadiojaamades ning esines hästi ka erinevates edetabelites.

Laval astub Tarvo üles koos andekatest muusikutest koosneva bändiga, kellega koos on arranžeeritud kaasahaarav ja huvitav kontsertkava. Tarvot saab koos oma bändiga laval näha juba 23. märtsil Viljandi Lennukitehases, kus esinetakse ühel laval koos Terminaatori ja 5miinusega. Lisaks plaanib grupp teha kevadel turnee erinevates kontsertpaikades üle Eesti.

Koosseis:

Tarvo Madsen – Vokaal/Kitarr
Kristjan Sootalu – Kitarr
Rauno Murakas – Bass
Henri-Hannes Sell – Löökpillid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.