SIMPLE SESSIONI UUE JÄRELPEO LIVE NIGHT TEINE ESINEJA ON 5MIINUST

Reedel, 1. veebruaril toimub Tallinnas, klubi Laev Arenas ekstreemspordivõistluse Simple Session pidu Live Night, kus astuvad üles räppar nublu ning Võsu kuumim riimimeistrite punt 5miinust. Lisaks keerutavad plaate MHKL & Jozels, Rämmar DJ-d ja DJ Paul Oja.

Hiphopi kollektiiv 5miinust, kes andis läinud aasta lõpus klubis Factory võimsa kontserdi “Aitäh” ning vihjas vahetult enne sündmust välja antud samanimelise lauluga võimalikule tegevuse lõpule oma pille siiski kokku ei paki, vaid alustab uut aastat 1. veebruaril kontserdiga klubi Laev Arenas. Tegemist on Simple Sessioni Live Night üritusega, mis on uus hingamine ekstreemspordisündmuse legendaarsete järelpidude kõrvale.

“”Aitäh” oligi ühe 5miinuse ajastu lõpp. Samamoodi, nagu kunagi (2017. aastal – toim.) tegime eventi “Matused” klubis Hollywood – matsime esimese plaadi maha. See 5miinust, mis täna uuele aastale vastu läheb, ei ole kindlasti enam see 5miinust, mis eelmisel aasta tuuritas,“ räägib Estoni Kohver. “Nendele, kes meiega selle aasta kaasa tegid, ütlesime “aitäh”. Need ei pruugi olla enam need inimesed, kes meiega sel aastal kaasas hakkavad käima. Asi muutub, muusika muutub, inimesed muutuvad, tõekspidamised ja hingetervis muutub. Me pole need, kes me olime eile ja me pole homme need, kes me oleme täna.“

5miinust on Võsult pärit hiphopi kollektiiv, mis alustas tegutsemist 2016. aastal. Bändi kuuluvad Lancelot, Päevakoer, Estoni Kohver, Venelane ja biidimeister Põhja Korea, kes artistinimesid kasutades ja alati tumedate päikeseprillidega esinedes oma lava- ja argielu lahus hoiavad. Kollektiiv on Legendaarne Records plaadifirma alt välja andnud ühtekokku kolm kauamängivat ning pälvinud Eesti Hiphop Auhindadelt mitmeid tiitleid.

5miinust esineb 1. veebruaril klubi Laev Arenas (Sadama 25a, Tallinn). Lisaks astuvad üles nublu, Rämmar DJ-d, MHKL & Jozels, DJ Paul Oja ja üllatusesinejad. Sündmuse algus on 22.00, kontserdipiletid alates hinnaga 18€ on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast ja kohapealt. Lisainfo Facebookist.

Ülemise foto autor: Mart Vares

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.