GRUUVIORKESTER JT CONCEPTION VALLUTAB ERINEVATE TUBADE KLUBID

Bassist Janno Trumbi poolt kokku kutsutud ja tema loomingut esitav 10-liikmeline gruuviorkester Trump Conception läbis mõne aja eest välise uuenduskuuri ning astub 22. ja 23. jaanuaril esmakordselt lavale uue nime alt – JT Conception.

Bändi koosseisu kuuluvad lisaks Janno Trumbile veel Pent Järve kitarril, Madis Muul klahvpillidel, Dmitri Nikolajevski trummidel, Caspar Salo löökpillidel, Danel Aljo tenorsaksofonil, Keio Vutt baritonsaksofonil, Johannes Kiik tromboonil ning Allan Järve ja Jason Hunter trompetitel.

JT Conceptionit peetakse oma täidlase bigbändiliku soundi ja intensiivse muusikalise energia poolest üheks võimsamaks koosseisuks noores Baltikumi jazzis ning oma 3 tegevusaasta jooksul on ansambel saavutanud märkimisväärseid nominatsioone – Aasta Jazzansambel 2017 ja 2018 (Jazzkaar) ning Aasta Jazzalbum 2018 (Eesti Muusikaauhinnad).

Bänd näitab ennast taas avalikkusele kahel järjestikusel õhtul: 22.01. kl 20:00 Tartu Erinevate Tubade Klubis ja 23.01. kl 20:00 Tallinna Erinevate Tubade Klubis. Kuulajateni tuuakse nii täiesti värsket uudisloomingut kui ka teoseid ansambli esimeselt kahelt kauamängivalt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.