YOUTUBE’I JÕUDIS ANSAMBLI SADAMASILD LAUL “TUULE PUUDUTUS”

Muusik Marek Sadam laadis YouTube’i üles ansambli Sadamasild loo “Tuule puudutus”.

“”Tuule puudutus” on seotud ühe kindla sündmusega,” rääkis Sadam eelmise aasta juulikuus raadiole Elmar. “Kolm aastat olen ma käinud ühel väga ägedal festivalil – Kuressaare Merepäevadel ja kuna nad mind kolmandat aastat kutsusid ja teema ongi “Tuule puudutus”, siis see tekitas minus tunde, et selline laul võiks tulla. Viisi lasin kirjutada Martin Trudnikovil, kellega ma palju koos esinen. Ma loodan, et see “Tuule puudutus” inimesi kuidagi kõnetab ja inimesed tulevad seda kontsertidele kuulama.”

Laulu esmaesitlus toimus 26. juulil 2018 Kallisabal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.