INTSIKURMU TALIFESTIVALIL ESINEB ISLANDI ELEKTROONILISE MUUSIKA ARTIST LOW ROAR

2. veebruaril Kultuurikatlas toimuva Intsikurmu Talifestivali üks peaesinejatest on Islandi elektroonilise muusika esindaja Low Roar, kes annab Tallinnas soolokontserdi. Oma uut stuudioalbumit esitleb festivalil I Wear* Experiment ning veel astuvad üles The Boondocks, Catapulta, EiK, Tintura, Arg Part ning HOAX.

Low Roar on Islandi elektroonilise muusika artist, kes on suutnud tumedamaid mõtteid kujutada muusikas õhulise ja kergelt salapärasena. “Ülimalt kaasahaarav meloodiline rännak kaugustesse, kõrgustesse, sügavustesse. Lummav. Oleme juba varem tahtnud seda sensatsioonilist kontsertkogemust Eesti publikuni tuua ja nüüd see õnnestub,” jagab muljeid korraldaja Mihkel Kübar.

Ryan Karazija ehk Low Roar hakkas tuntust koguma köögis salvestatud omanimelise debüütalbumiga, millele järgnes koduses garaažis valminud album “0”. Pärast seda albumit algas tähelend ning saabusid kutsed festivalidele Eurosonic Nooderslag, The Great Escape, ATP, Lowlands, Iceland Airwaves.

Samalt albumilt kõlanud muusika jäi kõrvu Reykjavikis plaadipoodi külastanud Jaapani arvutimängude võlurile Hideo Kojimale (“Metal Gear”). Tulemusena kõlas Low Roar muusika Koijma 2016. aasta “Death Stranding” kahes videos.

2017 ilmus Low Roar’i kolmas täispikk album “Once In A Long Long While”. Muusikaline rännak, mille loomise ajal viibis Ryan Karazija maailma väga eri paigus: Rootsi, Island, Mehhiko, USA, Poola, Suurbritannia, Wales. “See album ei oleks tulnud selline, kui ma oleksin pidanud seda tegema ühes kohas,” lausub Ryan. Lõplik viimistlus albumile anti Walesis koos Intsikurmu Festivalil esinenud muusiku Mike Lindsey (Tunng, Throws) ning produtsent-miksija Andrew Scheps (Red Hot Chilli Peppers, Adele, Hozier) abiga.

Intsikurmu Talifestival toimub neljandat aastat. Kahel laval saab olema mitmekesine muusikavalik suveootuse leevendamiseks. Sumeda miljöö loovad valgusinstallatsioonid, malekohvik ning lühifilmide kino.

Sooduspiletid saadaval kuni 17. jaanuarini Ticketerist.

Liitu sündmusega Facebookis ja hoia silm peal, missugune artist kuulutatakse välja järgmisena!

Intsikurmu Festival ei piirdu ainult suvise festivaliga Põlvas, vaid kätkeb endas ka sündmusi kevadel – 28. märtsil toimub Intsikurmu showcase Tallinn Music Weekil ning mais leiab aset Intsikurmu Minifestival Riias.

Kuula Low Roar’i pala “I’ll Keep Coming”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.