AFTERMOVIE: NOORE RÄPPARI EIK ALBUMI “UNEROHI” ESITLUSKONTSERT

Koostöös TIKS Rekordsiga 25. septembril 2018 oma kolmanda albumi “unerohi” välja andnud riimiseadja EiK esitles plaati 11. oktoobril Tallinna Cinamon Kosmos kinos. Üritusest on nüüd valminud aftermovie.

“unerohi” on noore sõnakunstniku albumitriloogia viimane kogumik, eelnevalt ilmusid “uinak” ja “äratuskell”.

“unerohi” esitluskontsert ei olnud tüüpiline hiphop live, seda esiti seetõttu, et publik istus. “Eks see ole üsna abstraktne ning sensatsiooniline, et külastajad taolisel kontserdil istuvad, aga ehk on see abiks muusika sõnumile keskendumisel, mis on plaadi juures keskne,” sõnas EiK kontserdi eel.

Helikandja on salvestatud Sander Möldri poolt ja pea pool albumil kõlavast muusikast on loonud Luurel Varas. Plaadi kujunduse autor on Kaspar Tamsalu ning mixi ja masteri eest vastutab Romet Pott (Downtown Stuudio).

Vaata aftermovie’t:

Kuula albumit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.