KUULA: MARIA STUART SAI VALMIS LOO “TÄHESILM”

Tartu ansambel Maria Stuart avaldas üle pika aja uue singi. Lugu pealkirjaga “Tähesilm” tähistab uut etappi kollektiivi tegevuses. Pärast esimese albumi “Emotsioonid” ilmumist võttis bänd pikema hingetõmbepausi, eelmisel sügisel alustati taas tegevust veidi uuenenud koosseisus.

Ansambli ridadesse kuuluvad jätkuvalt laulja Liana Kolodinskaja, kitarrist Margus Sekk ja basskitarrist Hanna-Roosi Karro, uut energiat annavad bändi tegevusse klahvpillimängija Ragnar Häide, kes varasemalt ansambel Supernovaga tegutsenud ning bändi mootoriks on noor andekas trummar Ralf Erik Kollom.

Lugu “Tähesilm” kannab igivana sõnumit, et igaühe jaoks on kuskil keegi. Vahel tuleb tuntud tõdesid lihtsalt üle korrata, sest nad võivad kippuda ununema.

Samuti soovib bänd veel sel aastal rõõmustada oma fänne albumitäie täiesti uute lugudega.

Maria Stuarti eelmine singel “Lennutee” jõudis avalikkuse ette 20. oktoobril 2017, kuid nende suurim hitt on 2014. aastal avalikustatud pala “Emotsioonid”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.