MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 #187

Aastalõpp on selline hullumeelne aeg, mil erinevaid muusikatabeleid pressib sisse uksest ja aknast, samas uusi laule eriti peale ei tule. Mis seal ikka, nagu ütleb nublu. Vaatame siis järjekordse tabelikese üle – ja neid on siia täna veel lisandumas.  😀 

Kuna on esmaspäev, siis MuusikaPlaneedi pikaajalised lugejad juba teavad, millest nüüd juttu tuleb. Loomulikult meie iganädalasest TOP 10-st, mis kannab järjekorranumbrit 187! Pingerea tipus muutusi pole, esimest viiulit mängivad kuuendat korda Rein Rannap ja Ott Lepland, looga “Ootan sind”.

Albumilt “Tagasirändur” pärit laul kogus seekord 22,65% häältest ning huvitaval kombel on kogu meie edasipääsev esiviisik seekord mehine. Reinule & Otile järgneb Karl-Erik Taukari värske sinku “Need read”, kolmandaks maandus äsja Raadio 2 “Aastahitil” võidutsenud mõminaräppar nublu, looga “tmt (tujud mitte tunded)”, neljandaks platseerus Ott Leplandi esitatud “Võidulaul”, mille autoriks Olav Osolin ja viiendalt astmelt leiame Märten Männiste pala “Deemon-tüdruk”.

Muide, kui Ott Lepland on hetkel siinses tabelis esindatud lausa kahe looga, siis juba eelpool nimetatud “Aastahiti” TOP 40-sse mees seekord ei saanudki, kuigi ta lõppeval aastal mitme lauluga “pildil” oli. Ott pole aastast 2009, mil tema debüütsingel “Otsides ma pean su jälle leidma” “Aastahitil” 17. platseerus, ühestki tabelist eemale jäänud… kuni siis tänavuse aastani. Aga igaljuhul meie saame talle ja Rein Rannapile soovida õnne järjekordse esikoha puhul MuusikaPlaneedi TOP 10-s! 🙂

MuusikaPlaneedi TOP 10 #187 (31. detsember):

1 (1) [7] Rein Rannap & Ott Lepland “Ootan sind” (22.65%)
2 UUS [1] Karl-Erik Taukar “Need read” (19.16%)
3 (2) [6] nublu “tmt (tujud mitte tunded)” (16.03%)
4 UUS [1] Ott Lepland “Võidulaul” (13.59%)
5 (3) [5] Märten Männiste “Deemon-tüdruk” (8.71%)

6 (4) [2] Terminaator “Loomade farm” (7.32%)
7 (5) [2] Brad Jurjens feat. Marek Sadam & Merit Männiste “Kas kuulsite?” (4.53%)
8 UUS [1] Johanna Eendra “Miks sa teed nii?” (4.18%)
9 UUS [1] Sissi “Strong” (2.79%)
10 UUS [1] Liis Mäesalu & Tarvo Valm “Need olid asjad mida soovisin ma” (1.05%)

Hääli: 287 (aitäh!)

Nagu ikka, siis edasi pääsevad vaid esiviisikusse jõudnud laulud ning neile asuvad nüüd uue aasta hakul pakkuma konkurentsi viis uustulnukat:

  • Ans. Andur “Hamster”
  • Kadri Savva “Armastus teeb õnnelikuks”
  • KõU “Inglid Põrgu väravais”
  • STEFAN “Without You”
  • Synne Valtri “I’ll Do It My Way”

Uus gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 6. jaanuaril kell 23:59. Tuld! 🙂

Aaaaga kuna 2018. aasta täna suure pauguga lõpu leiab, siis võiks veel tuletada meelde seda, mis meil sel aastal siin tabelis toimus ja kes kõige rohkem esikohale prantsatasid. Meie edetabelit juhtisid tänavu 19 erinevat laulu, neist kõige edukam oli Marju Läniku “Täna otsuseid ei tee”, millele kuulus kuldmedal üheteiskümnel nädalal ja mis purustas ka tabeliveterani rekordi – see Eesti Laulu poolfinaali jõudnud lugu pidas siin vastu täpselt 40 nädalat! Ka Marju suvel ilmunud uusversioon tema aegumatust hitist “Suvekuninganna”, mida aitasid tuunida Kristel Aaslaid ja Avoid Dave, oli igati tubli, särades poodiumi kõrgeimal astmel üheksal korral.

Kuuel nädalal juhtisid tabelit Liis Lemsalu & Ott Leplandi “Süda taob” ning sama palju kordi praegune esikohalaul “Ootan sind” Oti ja Rein Rannapi esituses.

Aitäh kõikidele, kes 2018. aastal siinses tabelis keerlesid ning loomulikult suur tänu ka hääletajatele! Uuel aastal uue hooga! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.