MICK PEDAJA ALBUMI “AVAIMUS” SOOJENDUSKONTSERT VIRU KESKUSE RAHVA RAAMATUS

Foto: Felix Laasme

Neljapäeval, 13. detsembril kell 12.30 astub Viru Keskuse 3. korrusel asuvas Rahva Raamatu muusikaosakonnas üles vaimustav Mick Pedaja.

Kontsert tuleb lõunapausile sobivalt isuäratav, mis annab minikontserdi kujul aimu, mida juba samal õhtul kell 20 Telliskivi Loomelinnakus asuvas Erinevate Tubade Klubis toimuval täispikal albumi esitluskontserdil kuulda ja näha saab.

Koos Mickuga astub Rahva Raamatus üles ka lummav Angeelia.

PS! Täna, 12. detsembril kell 19 esitletakse plaati Tartus Eesti Rahva Muusemi teatrisaalis, lisainfot leiab Facebookist.

“Avaimus ehk ava end vaimus,” ütleb Mick Pedaja tutvustades uut albumit. Plaadi olemuses soovib autor edasi anda mõtteid, et hoiaksime ning tolereeriksime üksteist kui looduse osa ning mõtleksime ka meie pärandist ehk metsast kui väärtusest. Oleme külalised metsas, kuhu meid oodatakse avasüli. Austame rohkem kohalikke asunikke ning elu selles. Avades vaimus, avame ka end loodusele ning loodus end meile.

Nagu ka eelmisel väljaandel “Hingake / Breathe”, kuuleb uuel plaadil nii eesti- kui ka ingliskeelseid lugusid. Palade vahele on põimitud mõned lood Micku enda kirjutatud muusikat keelpillikvartetile.

Kuula pala pealkirjaga “Forest Hymn Pt . 1”, mida Mick Pedaja kommenteerib järgmiselt: “Viimasel ajal metsa minnes on olnud hetki, kus vastu vaatavad tühjad raielankid. Väärtustagem seda ilu ja ürgsust ning hoiame looduse vilja.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.