FOTOD: SOLARISE APOLLOS TUTVUSTATI KUUBA RÜTMIDEGA CODE ONE’I ALBUMIT

’90ndate menubändi Code One unustamatud laulud on tagasi ning uues kuues! Aeg nõudis, et anda lauludele uued ja särtsakad rütmid ning see juhtus, kui omavahel kohtusid Eesti ja Kuuba andekad muusikud. Teisipäeval, 11. detsembril tutvustati helikandjat “CUBA” Solarise Apollos.

Viisikettale jõudnud 11 Code One’i poolt tuntuks lauldud lugu salvestati Eesti ja Kuuba muusikute koostöös Havannas, Bayamos, Madriidis ja Tallinnas. Albumilt leiab päikest, muusikat, rütmi, tantsu ja energiat, lauljaks Elina Hokkanen, kes õpib praegu Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias jazzlaulmist. Muide, albumist ilmub peagi ka hispaaniakeelne versioon, kus Code One’i lugusid esitab Jesus Montero Ramirez.

Apollo raamatupoes toimunud CD esitlusel vestles lauljatari Elina Hokkaneniga ja plaadi produtsendi & laulude autori Mikk Targoga muusik Marek Sadam ning kuulata sai head muusikat, vaadata särtsakaid tantsijaid ja kohal oli ka üllatusesineja Kuubalt – eelpool nimetatud Jesus Montero Ramirez.

Vaata fotosid plaadiesitlusest:

Pisut videomaterjali:

Kuula albumi avalugu “Vikerkaar”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.