JOHANNA RANDMANNI ESITATUD “THE LAST TRAIN” SAI UUE KUUE

Johanna Randmanni originaallugu “The Last Train” sai tänu Masterhead Recordsile uue kuue. Ansambli Põhja-Tallinn esiräppar Wild Disease ehk Jaanus Saks ja bändi bassist Hannes Agur Vellend ühendasid jõud ning produtseerisid loole täiesti uue muusikatausta.

“Kuna suve alguses sai käidud toredal puhkusel Küprosel, sai seal filmitud klippe – mis taaskord on üles võetud iPhone 6 kaameraga – hästi ära kasutada. Video kulgeb mõnusas suvises vibe’is, viies mõtted detsembrikuust sooja atmosfäärilisse paradiisi! Samas jooksevad video allservas ka sõnad, mistõttu võib klippi lugeda justkui ka lüürikavideoks,” kommenteeris Johanna.

Ülemise foto autor: Gert Kasak

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.