’90NDATE MENUBÄNDI CODE ONE UNUSTAMATUD LAULUD ON TAGASI!

Hiljuti kirjutasime MuusikaPlaneedis Elina Hokkaneni uuest plaadist Code One’i lauludega, mida esitletakse 11. detsembril kell 17 Solarise Apollo raamatupoes. Nüüd on teada ka järgmisel nädalal ilmuva helikandja lugude nimekiri.

“Aeg lihtsalt nõudis seda, et anda lauludele uus, äge, särtsakas ja samas aegumatu kõlapilt. Sest mis seal salata, ka omaaegsed fännid on ju ca 20 aastat vanemaks saanud ja ’95nda aasta “tümakat” on küll tore meenutada, aga kas ka homme?” küsib Code One’i looja, laulude autor ja produtsent Mikk Targo.

“Otsingud ja katsetused kestsid päris mitu aastat kuni, nagu elus ikka, tuli appi sõber “õnnelik juhus”! Ja nii kohtusidki omavahel Code One’i laulud ja Kuuba professionaalsed arranžeerijad-muusikud. Ning just muusika oli see, mis meid kõiki kõnetas ja innustas jõudmaks väga omapärase ja nauditava, väga erilise tulemuseni, milles on päike, muusika, rütm, tants ja energia. Plaadi 11 laulu on salvestatud Havannas, Bayamos, Madriidis ja Tallinnas.

“Vikerkaar”, “Sellest saab meie suvi”, “On küll hilja” jne… Eesti-Kuuba esimene muusikaline koostööprojekt on saanud tõeks! Uus lehekülg Eesti muusika ajaloos – nautige :)”

Code One feat. Elina Hokkanen “Cuba” lugude nimekiri:

1. Vikerkaar
2. Nüüd võin taas
3. Sellest saab meie suvi
4. Aeg ei peatu
5. Ma loodan et näen veel sind
6. Ma soovin sulle head
7. Tantsupalavik
8. Teisiti on kõik
9. Kuum
10. Nii kaua
11. On küll hilja

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.