KONKURSI NOORTEBÄND 2018 FINALIST BOURBON SUGAR ESINEB REEDEL TALLINNA LOKAALIS KIVI PABER KÄÄRID

Sel reedel, 16. novembril kell 22 annab Telliskivi Loomelinnakus asuvas lokaalis Kivi Paber Käärid kuuma päästeoperatsioon nimega Bourbon Sugar + Vesi Päästab.

Bourbon Sugar on psühhedeelsete mõjutustega rock & roll trio, mida sõnade asemel iseloomustab kõige paremini bändi show.
Trio helikeel on omapäraselt lai, otsinguline ja värvirohke. Kiiremate ja mänglevate lugude vahel on hea ports kangemat, raskema sammuga kraami. Rokitrio kitarrist, laulja ja helilooja on klassikalist oboed õppinud Grigori Rõžuk, kelle mängimine annab rock & rollile vägevalt idamaise ja kergelt kosmilise maigu. Komplekti täiustavad Oliver Kivi mahlakad bassipartiid ning Kaupo Saare maitsekalt jõuline trummimäng. Muusikud hajutavad traditsioonilisi piire iga kontserdiga ning näevad sealjuures ka head välja. Seda tuleb ise kogeda!

Käesolev aasta on bändile teguderohke olnud: nad on andnud üle 30 kontserdi üle Eesti nii kogukonnapäevadel, festivalidel, suuremates klubides kui ka hubasemates baarides, esinenud otse-eetris nii Terevisioonis kui raadio Elmaris, lood “Ränded”, “Thunderstorm” ja “Red” on saanud ohtralt raadioaega üle mitme jaama nii Eestis kui Inglismaal.

Bourbon Sugar on Noortebänd 2018 finalist.

Vesi Päästab on instrumentaalroki kvartett Tallinnast, millel ei jää kindlasti puudu ei groove’ist ega jõulisusest. Poisid segavad muusikasse mõjutusi jazzist, reggae’st, progerockist ja paljust muust, mis kõrvale hästi kõlab.

Bändi helipilti iseloomustavad põimuvad kitarripartiid ja kindel rütmisektsioon.

Kontsert toimub reedel, 16. novembril lokaalis Kivi Paber Käärid. Uksed kell 22:00, Vesi Päästab alustab kell 22:30.
Pilet esimesel tunnil 5 eurot, alates kella 23:00-st 7 eurot.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.