ILMUS EESTI ANIMAFILMI “OHTUDE SAAR” TREILER. LINATEOSES TEEVAD HÄÄLT SAARA KADAK, KRISTEL AASLAID, UUDO SEPP JT

Näitlejanna Saara Kadak ja muusik Jarek Kasar avalikustasid eelmise aasta novembris ühise laulu “Mina jään ellu”, mis pärineb 2019. aasta lõpus linastuvast animeeritud mängufilmist “Danger Island” / “Ohtude saar”. Nüüd on väljas ka selle kodumaise linateose treiler.

Nagu treilerist selgub, teevad animafilmis häält Saara Kadak, Kristel Aaslaid, Uudo Sepp, Nele Kirsipuu ja Jarek Kasar. Viimane neist on ka filmis kõlava muusika autor.

“Danger Island” / “Ohtude saar” linastub värske info kohaselt 2019. aasta detsembris, seega pool aastat hiljem kui esialgu välja reklaamitud. Tegu on haarava ja südamliku kogupere animeeritud mängufilmiga, milles üksikisa ja tema kaks last peavad ühendama jõud erakliku eriagendiga, et pääseda hullunud Professor Kaose ohte täis püünisest.

Kuula filmis kõlavat laulu “Mina jään ellu”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.