MANDOTRIO AVALDAS UHIUUE MUUSIKAVIDEO LOOLE “LÕIKUSPIDU”

Tänavustel Eesti Etnomuusika Auhindadel Aasta Debüütalbumi kategoorias nomineeritud kolmest noorest mandoliinimängijast koosnev ansambel MandoTrio avaldas täna enda esimese muusikavideo. Uhiuus video loodi bändi debüütalbumilt “Ilma sünnib” pärinevale loole “Lõikuspidu”.

Instrumentaalloo videos teevad kaasa ka näitlejad Karl Robert Saaremäe ja Kirsti Villard. ““Lõikuspidu” on minu jaoks suure tähendusega, see räägib armastusest. Sellist emotsiooni, mida videosse soovisin, suudavad edasi anda vähesed näitlejad, kuid Karl Robert Saaremäe ja Kirsti Villard on omaette klassist,” leiab bändis oktavmandoliini mängiv Kristjan Kuusmik. “Mitte ainult ei ole nad head näitlejad, vaid ka hingelt suured inimesed. Nii heade inimeste ning näitlejatega oli suurepärane koos töötada.”

Video loole “Lõikuspidu” produtsent oli Veiko Linnus (VL Visuals). Operaatorina tegi kaasa ka Silver Tõnisson. Lisaks vabatahtlikele osales videos ka Vastseliina segarahvatantsurühm “Kullerid”.

MandoTriot võib mängimas näha juba 5.-6. oktoobril Viljandi Pärimusmuusika Aidas aset leidva Lõikuspeo esimese päeva lõpus.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.