RAPLA SÄRISEB TAAS SEPTEMBRI KESKEL

NOËP (foto: Eero Vabamägi)

Rapla hakkab kolmandat korda särisema 14.-15. septembril, mil toimub Kultuurifestival Särin. Püünele astuvad Tõnis Mägi, Miljardid, NOËP, Doris Kareva, Erkki-Sven Tüür, Puuluup, Vanamees, Joonas Hellerma, Meisterjaan, Silver Sepp, Cätlin Mägi, Holy Motors, Kait Kall, Ants Tammik jpt.

Kahe päeva jooksul saab kogeda nii filmi-, muusika-, teatri-, kunsti- kui ka kirjandusprogrammi, mille on vaatajaskonna jaoks kokku pannud luuletaja ja kirjanik Mathura, pärimusmuusik ja näitleja Maili Metssalu, režissöör Jürgen Volmer ja näitleja Joonas Parve koos kultuuriklubi BAAS tiimiga.

Lastega pered on oodatud kohvikuhommikule muinasjutte kuulama, kultuurigurmaanid omavahel vestlema ning öised möllutajad pärast südaööd end NOËPi järgi välja elama.

“Kohalolutundest ja päris kontaktist põnevate inimeste, uute mõtete ja emotsioonidega tekib loominguline särin, mis ongi selle festivali tuum. Just kultuuriline laetus ja valdkondade sünergia muudab selle festivali eriliseks. Tekkinud seisundit kutsuti eelmisel aastal publiku poolt lausa valgusenergiaks. Eelmise kahe aastaga oleme tõestanud, et seda festivali on nii raplalasele kui ka kaugemalt tulijatele vaja ja suudame anda külastajale tõelise laengu,” lausus peakorraldaja Maili Metssalu.

Reedel algab programm kell 17.00 avalavastusega ning jätkub üle südaöö.

Laupäevane programm algab lastehommikuga kell 11.00 ning kogub tuure kuni Miljardite ja Meisterjaani hilisöiste kontsertideni välja.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.