TREILER: “VIIMANE VÜRST” PORTRETEERIB PEETER VOLKONSKIT

Peeter Volkonski (foto: Ken Mürk)

Peeter Volkonski (foto: Ken Mürk)

Valminud on dokumentaalfilmi “Viimane vürst” treiler. Film jõuab kinodesse üle Eesti septembri lõpus. Treiler on nähtav siit:

Dokumentaalfilm Peeter Volkonskist heidab pilgu värvika kultuuritegelase argipäeva ning uurib, kuidas õnnestub leida tasakaalu olme ja aristokraatia vahel.

Auväärse sugupuuga vürst Volkonski on eesti laulja, näitleja, lavastaja ja tõlkija. Mis on avaliku imetluse hind ja kas loomingule pühendudes on ruumi kompromissidele? Kuidas nautida vaba vaimu lendu, kui sinna võib iga hetk sisse lüüa argielu paine? Olme ja loometegevuse kõrval uurib film ka peategelase alati toetava abikaasa Maria rolli ja Peeter Volkonski suhteid oma lastega.

“Viimase vürsti” Tallinna esilinastus toimub 27. septembril ning Tartu oma 28. septembril, pärast seda näeb filmi kinodes üle Eesti. Filmi režissöör on Kaupo Kruusiauk, tootja Flo Film. Filmi valmimist toetas Eesti Filmi Instituut ja Kultuurkapital.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.