RÄPPAR MAAKUU PIHIB LOO “HALDJAD” TAGAMAADEST

MAAKUU (foto: Felix Laasme)

“Haldjad” on inspireeritud keerisest, mis toimus MAAKUU’ga enne ja pärast tema esiksingli “On asju” avaldamist.

“Me proovisime Eugeniga luua midagi uut. Lõime uue ja ausa karakteri MAAKUU, kelle lood jutustavad elust enesest. Nii ausalt kui võimalik. Häbenemata oma tundeid, emotsioone, hirme jne. Paraku inimesed kardavad tõde ja sotsiaalsus on muutunud nii feigiks, et päris asjad lausa tüütavad inimesi.

Nagu ikka iga väiksemagi eduloo taga on see “real struggle”. Ei tea kas see oli kadedus või kellegi valehäbi, mis tahtis meid korduvalt alla tõmmata. Inimesed suümber, kes peaksid sind toetama ja suunama, rääkisid, et see on crap. Meie üle naerdi. Tehti mõnitava alatooniga nalju. Paistis, et keegi ei võtnud meie tegemisi väga tõsiselt.

Kõigepealt see morjendas, siis kasutasin seda negatiivset energiat hoopis kütusena. Iga kord kui kuulsin: “MAAKUU ei jõua nagunii kuhugi”, tundsin, kuidas ma süttisin. Hakkasin kirjutama aina rohkem, kiiremini, julgemalt ja võimsamalt. Mõtted aina plahvatasid peas. Enam ei huvitanud mitte kellegi arvamus. Panin kõik kirja, mis mu seest vähegi tuli. Otsustasin ignoreerida neid inimesi ja teha rahulikult oma asja edasi.

Album “Maast-Kuuni”

Inimesed lihtsalt ilmusid ei kusagilt.

“On asju” looga toimus minu jaoks täielik ootamatu plahvatus. Meie videole kasvas paari nädalaga lausa 10 000 vaatamist. Meid kajastati peavoolumeedias ja meie lugu mängiti erinevates raadiojaamades. Pärast seda hakkasid inimesed järsku igalt poolt ilmuma.

Sellest inspireerituna ma kirjutasingi loo.

“Haldjad“ räägib lühidalt sellest, kuidas sinus kahtlejad on nagu need kurjad ristiemast haldjad, kes kõigepealt tahavad sind valele teele juhatada. Hiljem kui sa oled juba midagi saavutanud, tahavad saada tükki su edust ja lennata koos sinuga läbi su unelma.

See räägib ka kahe hääle vahelisest võitlusest inimese peas. Üks hääl tuleb su kõrgeimast minast, mis väljendab sinu tegelikke tahtmisi ja vajadusi. Teine aga väljendab su lähedaste omi.

Need ongi need “Haldjad”, kes tahavad sind valele teele juhtida. Mõned ei taha ka. Nad lihtsalt ei tea, et nende arvamused ja suunamised segavad ja tõmbavad sind teerajalt kõrvale.”

Singel on pärit MAAKUU debüütalbumilt “Maast-Kuuni”, mis ilmus sel kevadel Chainz Recordsi alt. Loo mixi ja masteri eest on hoolitsenud Hollywoodis hinnatud produtsent Robert Stanley Montes, kes on muideks varasemalt koostööd teinud lausa selliste staaridega nagu Katy Perry, Justin Timberlake, Whitney Houston, Stevie Wonder jpt! Lugu ise on salvestatud MAAKUU kodulinnas Raplas, Susi Stuudios.

Kuula lugu “Haldjad”:

MAAKUU seletab lahti loo “Haldjad”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.