ANSAMBEL HUNT AVALDAS UUE LAULUVIDEO

Postromantiline elektroduo HUNT avaldas värske video laulule “Spring”, mis pärineb esikalbumilt “Fragment of…” (2017).

Nagu viitab loo nimigi, parafraseeritakse videos kevade algust, õunapuude õitsemist ja õunte pudenemist. Videos löövad kaasa huvikeskuse Kullo KT stuudio noored tantsijad. Video valmimise taga on naistiim koosseisus režissöör Kairit Krass, operaator Sanna Rink, fookusevedaja Triin Kadaja, toimetaja Triin Kadaja ja loomulikult HUNT.

Ansambel HUNT ühendab helis ja visuaalis indie-souli ja elektrobiidid post-romantilise hoiakuga. Bändi helide eest vastutavad laulja Hannaliisa Uusma ja klahvimängija Brigitta Davidjants, visuaalide eest VJ Kristin Pärn.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.