ANDRES ROOTS AVALDAB VIRU FOLGIKS EP

Reedel, 10. augustil kell 23 annab Tartu bluusikitarrist Andres Roots festivali Viru Folk raames soolokontserdi Käsmu kirikus ning üllitab selleks puhuks ka soolo-EP “Drum Break”. 10. augustist on plaati võimalik kuulata Spotifys ja teistes digikanalites ning 15 õnnelikku saavad Käsmus soetada ka EP CD-versiooni – miniatuurse tiraazhi kõik plaadid on käsitsi nummerdatud ja autogrammiga varustatud.

“Drum Break” sisaldab kuut kitarripala, millest “One For Mezz” kõlas ka Katrin ja Andres Maimiku mulluses filmis “Minu näoga onu”. Loo “No Iguanas” juurde filmis Asko-Romé Altsoo video, mida saab vaadata artikli allosas.

Jaanuaris valisid UK raadio Severn FM kuulajad Rootsi “Aasta Bluusimeheks” ning märtsis esindas ta koos Mikk Tammepõllu ja Anneli Kadakaga Eestit Norras peetud rahvusvahelisel konkursil European Blues Challenge. Selle suve festivalidest on Viru Folk ainus, kus saab kuulda Rootsi soolokava – Sõru Jazzil astus ta üles ansambliga Sawmill Roots Orchestra, Pärnu Bluusipäevadel duoga Andres Roots & Anneli Kadakas, Augustibluusil Soome laulja Ismo Haavisto ja trummar Matias Partaneniga ning eeloleval Porkuni Bluusil on trummide taga taas Anneli Kadakas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.