LAURA ESITLEB UUE SINGLI VIDEOT KOOSTÖÖS NOORTE EESTI TANTSIJATEGA

Kaader Laura videost "Tõusulained"

Multivokalistist lauljatar Laura avaldas 26. juulil singli pealkirjaga “Tõusulained”. Sven Lõhmuse kirjutatud lugu räägib sellest, kuidas vahel on targem ebaõnnestumistele selg keerata ja usaldada ennast elu tõusulainete rüppe. Nüüd saab YouTube’ist vaadata ka loole filmitud muusikavideot.

Juuli alguses veetsid 40 noort tantsijat neli päeva Tartu Tantsuakadeemias, et saada rohkem teada filmimaailmast ja õppida tundma muusikavideo valmimise kõiki etappe. Projekti lõpus panid noored algusest lõpuni kokku enda tehtud videoklipid Laura uuele singlile “Tõusulained”.

Projekti juhendajaks oli koreograaf ning filmitegija Ruta Ronja Pakalne, kes andis noortele edasi nii teoreetilisi kui ka praktilisi teadmisi, lastes noortel siiski vabalt, vastavalt oma loodud kontseptsioonidele tegutseda.

Projektis osales noori üle kogu Eesti ning pea kõikidest suurematest tantsukoolidest.

Protsessi kõrghetk oli võttepäev Lauraga – noorte jaoks oli eriti põnev töötada nii lähedal nende armastatud lauljaga ning veenduda, et superstaarid ei ole üldse nii ülbed või uhked kui arvatakse. “Laura oli üliarmas, ta läks kõigi meie ideedega kaasa ning lisas meisse enesekindlust, et me saame hakkama. See oli kõik ääretult lõbus,” jagas oma emotsioone laagris osalenud tantsija Lisandra Leemets.

Projekt sai teoks tänu Eesti Noorte Tantsuühingu ning Tartu Tantsuakadeemia koostööle ning aktiivsete noorte tantsijate initsiatiivile.

“Mul on siiralt hea meel, et saime sellesse projekti noori inimesi kaasata. Ikka on nii, et koolis õpetatakse asju nö “paberil tegema”, aga reaalne kogemus on ikka hoopis midagi muud,” tõdeb Laura.

2 kommentaari

  1. Mina ütleb:

    Olgem ausad – sellise video oleks Laura võinud küll tegemata jätta. Väga amatöörlik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: