MUUSIKAPLANEEDI EDETABELIT ASUS JUHTIMA ELINA BORNI & JÜRI POOTSMANNI DUETT “JAGATUD SALADUS”

On juulikuu eelviimane päev ja nii mõnedki suvised kodumaised muusikafestivalid juba toimunud (nt Õllesummer, Sweet Spot, Viljandi pärimusmuusika festival). Muusikasõpradel ei tasu aga kurvastada, sest suvi pole veel kaugeltki läbi ja mitmed festarid alles ootavad oma aega. Sellel nädalavahetusel seavad paljud räppmuusika fännid sammud Elvasse, kus toimub Eesti HipHop Festival ning samal ajal toimuvad Eestimaal veel ka sellised suurüritused nagu Augustibluus ja Intsikurmu festival. Kahe nädala pärast pidutsevad tantsumuusika huvilised Pärnus Weekend Festivalil ja augusti lõpus toimub Tallinna lauluväljakul kolmepäevane pidu nimega We Love The 90s. Lisaks kõikvõimalikud väiksemad ja suuremad kontserdid / kontserttuurid üle Eesti. Seega, võtkem veel suvest mis võtta annab! 🙂

Loodetavasti jätkub teil palavatel päevadel aega ja jaksu ka muusikat kuulata ning end uute lauludega kurssi viia. MuusikaPlaneedi iganädalase TOP 10 edetabeli tutvustamist alustame seekord teatega, et pingerea tippu on kerkinud pala, mis meil siin tabelis juba viiendat nädalat, aga #1 esmakordselt. Tegu on 1. juunil ilmunud singliga “Jagatud saladus”, mille esitajateks 24-aastased Elina Born ja Jüri Pootsmann.

Nagu teame, on Elina Born eesti keeles laulnud varemgi, kuid tegu on tema esimese emakeelse singliga. “Eesti keel on väga ilus keel ja mul on see mõte mõlkunud peas juba üle aasta, et tahaks muutust,” rääkis hiljuti plaadifirmaga Universal Music liitunud lauljatar maikuu lõpus raadiole Sky Plus. Universali ridades on ka Jüri Pootsmann ning tegu on tema ja Elina esimese ühise looga.

Singel “Jagatud saladus” valmis koostöös välisprodutsentide ja laulukirjutajate Kim W, Alx Go & Louise Lennartssoniga, sõnade autoriks on Taavi Paomets. Muusikavideo tegid Patrick Lindholm, Mikko Roulamo ja Vita Pictura.

Laul kogus MuusikaPlaneedi TOP 10-s seekord 20,13% kõikidest häältest, jättes teisele positsioonile Marju Läniku, Kristel Aaslaiu ja Taavi “Avoid Dave” Paometsa loo “Suvekuninganna”,  mille häältesaagiks jäi 17,97%. Pronksmedal kuulub uuele tulijale – Tarvo Madseni palale “Üksinda” (16,45%).

MuusikaPlaneedi TOP 10 #165 (30. juuli):

1 (5) [5] Elina Born & Jüri Pootsmann “Jagatud saladus” (20.13%)
2 (2) [6] Marju Länik & Kristel Aaslaid “Suvekuninganna (Avoid Dave remix)” (17.97%)
3 UUS [1] Tarvo Madsen “Üksinda” (16.45%)
4 (4) [28] Marju Länik “Täna otsuseid ei tee” (15.15%)
5 (1) [13] Liis Lemsalu & Ott Lepland “Süda taob” (12.77%)

6 UUS [1] Trad.Attack! “Lell’o” (8.01%)
7 (3) [2] AG “Minu soov” (2.6%)
8 UUS [1] Uudo Sepp “Võitmatu” (4.76%)
9 UUS [1] Lõõtsavägilased “Kui laubä õhta jõudis” (1.3%)
10 UUS [1] Genka & Paul Oja “Meie mäng” (0.87%)

Hääli: 462 (aitäh!)

Tabelihundid teavad, et edasi pääsevad vaid viis paremat, seega on meil neile ka konkurente vaja. Siin nad on:

  • Arg Part “Valguskiir”
  • Jaan Sööt & Andre Maaker “Kajakad”
  • J.O.C. “See maailm”
  • Laura “Tõusulained”
  • Ruckus “Playlisti viimane lugu”

Värske gallup ootab teie hääli lehe paremas servas ja läheb lukku pühapäeval, 5. augustil kell 23:59. Tuld! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.