UUDO SEPA MUSAVIDEO “VÕITMATU” JÕUDIS YOUTUBE’I

Teisipäeval kirjutasime, et telesaate “Eesti otsib superstaari” võitjal Uudo Sepal (21) on valminud muusikavideo debüütsinglile “Võitmatu”, mida sai esimestel päevadel vaadata vaid TV3 Play lehelt. Täna hommikul teatas Uudo sotsiaalmeedias, et nüüd on laulu video olemas ka YouTube’is:

Lugu “Võitmatu” avaldati 4. juunil koostöös Universal Music Group’iga. Uudo laulis singli sisse maikuus, Helsingis asuvas Fried Music stuudios. Loo muusika autor on Alx Go ja eestikeelsed sõnad kirjutas Maian Kärmas. Produtseeris ja miksis Kim W, masterdas Minerva Pappi.

Muusikavideo tehti koostöös Vita Pictura OÜ ja Ruudu Produtsendid OÜ-ga.

“Võitmatu” asub hetkel raadio Elmar koostatud Eesti lugude edetabelis kuuendal ja raadio Kadi pingereas Kadi Tosin kaheksandal positsioonil. Muideks, viimati nimetatud tabelis säras laul kahel nädalal ka liidrikohal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.