UUDO SEPP AVALDAS MUUSIKAVIDEO OMA DEBÜÜTSINGLILE “VÕITMATU”

Uudo Sepp

Telesaate “Eesti otsib superstaari” 7. hooaja võitja Uudo Sepp (21) andis täna välja muusikavideo oma debüütsinglile “Võitmatu”, mis viib emotsionaalsele meenutusretkele, kuidas sai alguse lihtsa maapoisi teekond superstaariks.

“Video on kokku pandud TV3 saate “Eesti otsib superstaari” lõikudest ning eesmärk oli peegeledada läbi nende Uudo arengut nii inimese kui artistina. Näha saab Uudot nii oma kodukeskkonnas Saaremaal, Saku Suurhalli laval kui ka muudes saate jooksul olnud olukordades. Uudo superstaariks saamise teekond tuleb sellest videost ilusti välja ning on tema jaoks tõeline unistuse täitumine,” sõnab Universal Music Group projektijuht Grete Elmi.

👉 Videot saab hetkel vaadata vaid TV3Play lehelt!
Post-production: Vita Pictura OÜ; filmitud: Ruudu Produtsendid OÜ

Eelmisel nädalal teatas Uudo Sepp telesaates “Ringvaade”, et augusti lõpus avalikustab ta enda kirjutatud loo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.