EESTI LAULJANNA DESIREE VÕLUS VENE TELEVAATAJATE SÜDAMED

Peagi jõuab Eesti publikuni Taani-Rootsi populaarse telepõneviku “Bron/Broen” uusversioon “MOCT/SILD”, mille avalooks on Eesti Laulul tuntuks saanud lauljatari Desiree (fotol) poolt lauldud “Burn Like the Sun” eestikeelne versioon. Sarja tunnuslugu, mis sündis koostöös Apollo Musicuga, on nüüd saate fännidele täispika versioonina kuulatav.

“Desiree Mummi vokaal oli just eestikeelsena taotuslik ja sobib ideaalselt sarja venekeelse versiooni avalooks, luues juba algtiitrite ajal sobiva atmosfääri. Desiree hääl on nagu sari isegi – intrigeeriv ja põnev,” kommenteeris Yulia Sumacheva, WeiT Media tegevjuht ja peaprodutsent.

“MOCT/SILD” on Venemaal juba populaarsust kogunud krimisari, mille keskmesse jääb Eesti ja Venemaa vaheline Narva-Ivangorodi sild. Sari on filmitud Eestis ja Venemaal, põhiliselt viies linnas: Tallinn, Narva, Ivangorod, Peterburi ja Sochi. Kaasa teevad ka mitmed Eesti näitlejad, nende hulgas Guido Gangur ja Elina Purde.

Loo autoriteks on Isaac Heath Carpenter ja Lindsay Marcus, master ja salvestus Marco Margna, vokaal Desiree Mumm, artist The Moon Chambers.

Seriaali on tootnud Filmlance, Endemol Shine Group ja Nimbus Film. Globaalset hitti “Bron/Broen” (“MOCT/SILD”) on müüdud üle 180 territooriumile maailmas ja tehtud 5 adapteeritud versiooni.

Apollo Music on rahvusvaheline muusikanõustamise agentuur ja kirjastaja, pakkudes lisaks heliloojate teenust, lugude kasutusõiguste hankimist ja kõiksugu abi sobivaima muusika otsingul tele-, filmi- ja reklaami projektidesse. Apollo Musicust on väljakasvanud tütarettevõttena indie plaadifirma No Angel Records.

👉 Kuula lugu Spotify’st!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.