SWEET SPOT FESTIVAL OTSIB VABATAHTLIKKE

PADA (Foto: Andres Raudjalg)

Juba ülejärgmisel nädalal, 27. ja 28. juulil toimub Tallinnas, Kultuurikatla pargis Sweet Spot Festival. Mitmete maailmakuulsate peaesinejatega festival otsib appi tublisid ja töökaid vabatahtlikke.

Vabatahtlikud mängivad suurfestivalide korraldamisel väga olulist rolli ning ka Sweet Spot otsib appi tublisid ja töökaid inimesi. Vabatahtlike kohustused festivalil varieeruvad produktsiooniabist (raskem ja kergem füüsiline töö) baaride ettevalmistamiseni, festivaliala dekoreerimisest pakihoiu ning administratiivse tööni. Samuti on abikäsi tarvis festivali infopunktis ja sissepääsus. Vabatahtlikuks saad registreeruda siin.

Sweet Spot Festival toimub sel suvel esmakordselt 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Esinejate hulgas on näiteks London Grammar, Roisin Murphy, Tom Odell, Ewert and The Two Dragons, Trad.Attack!, Little Dragon, Jose Gonzalez ja paljud teised. Pileteid saab osta festivali kodulehelt www.sweetspot.ee ja Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.