NELJAPÄEVA KESKPÄEVAL KUULEB MUUSIKAPLANEEDIS TIIT BORNI UUT SINGLIT “ANU”

Laulja ja kitarrist Tiit Born on valmis saanud uue omaloomingulise laulu ja video “Anu”, mis viib kuulaja siira sõpruse ja armastuse lainele. Loo esmaesitlus toimub neljapäeval, 12. juulil kell 12:00 MuusikaPlaneedi lehel. 

“Anu” on heatujuline bossanoova, kus teevad kaasa Tiit Saluveer (klahvpillid), Toomas Aron (kontrabass) ja Jaanus Salm (löökpillid). Loo salvestas Tiit Saluveer, miksis ja masterdas Erki Sepp, video tegi Tiit Born.

Kuula katkendit laulust:

Tiit Born on laulja ja laululooja, kes kasutab sageli ka Eesti luuletajate tekste. Ta esineb sooloartistina ning teeb koostööd erinevate muusikutega. Born on välja andnud albumid “Tähetüdruk” (2003) ja “Ennustan sulle, armas” (2015).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.