NÄDALA PÄRAST ÕLLESUMMERIL ESINEV PET SHOP BOYS SOOVIB LAVA TAHA DARTH VADERIT. MIDA VEIDRAT ARTISTID VEEL SOOVINUD ON?

Järgmisel reedel, 6. juulil esineb Õllesummer Festivalil briti muusikaajaloo edukaim popduo Pet Shop Boys. Korraldajatelt on nad söögi-joogi sekka palunud täita ka ühe nendest soovidest: kohev ükssarvik, Storm Strooper või Darth Vader.

Festivali ühe peakorraldaja Tarmo Tuvikese sõnul on ebatavalised soovid nii suurte artistide puhul küllaltki tavapärased. “Artistid tahavad veenduda, et festivali korraldajad saavad kõigega hakkama ja suudavad ka kõige väiksemate detailide eest hoolitseda. Näiteks Bastille raideris oli kunagi üks vein, mida saab ainult ühest Prantsusmaa väikesest külakesest. Nad pärisid selle veini järgi esimese asjana, kui lennukist väljusid,” rääkis Tuvike.

“Põnevaid soove on aastate jooksul rohkelt kogunenud. Ville Valo soovis meilt näiteks öökulli topist, Hurtsi liikmed tahtsid suurt Mike Tysoni pilti ning Bastille tahtis ka pilti, kus bändi liige on tuntud Eesti inimesega voodis,” jagas Tuvike näiteid, millega festivali korraldajatel muude asjade hulgas tegeleda tuleb.

25. juubelit tähistav Õllesummer Festival toimub 4.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul. Peaesinejatena astuvad lavale Franz Ferdinand, Armin van Buuren ja Pet Shop Boys. Neid soojendavad Karl-Erik Taukar Band, NOËP ja Smilers. Lisaks astuvad teiste hulgas üles ka Arop, Liis Lemsalu, Patune Pool, 5Miinust, Uudo Sepp ja Lauri Liiv.

Täispikkuses programm on leitav www.ollesummer.ee

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.