UUDO SEPP TUTVUSTAS ETV “TEREVISIOONIS” OMA ÄSJALOODUD BÄNDI

Teisipäeva hommikul oli ETV “Terevisioonis” külas TV3 saate “Eesti otsib superstaari” värske võitja Uudo Sepp, kes lisaks jutuajamisele esitas live’is kaks laulu: oma debüütsingli “Võitmatu” ja loo pealkirjaga “Kodu”. Ühtlasi tutvustas Uudo oma äsja kokku pandud bändi liikmeid.

Uudo Sepa bändi kuuluvad Robert Vaigla (kitarr), Heikko Remmel (bass), Oliver Rõõmus (trummid) ning Joonas Mattias Sarapuu (klahvpillid). Juba 4. juulil näeb neid esinemas Tallinnas, Õllesummer Festivalil.

Uudo rääkis, et praegu kirjutab ta omale laule ise, kuid ta laseb professionaalidel loomingu üle vaadata ja talle nõu anda. Ta märkis, et teeks hea meelega koostööd Fred Kriegeri ja Stig Rästaga. Küsimusele eeskujude kohta tõi noormees välja Karl-Erik Taukari.

Hoolimata praegusest tihedast graafikust saab Uudo jaanipäeva veeta Sõrve poolsaarel, et teha mere ääres lähedastega lõket ja rääkida juttu. Jaanipäeval, 24. juunil on ka tema ema sünnipäev.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.